Feestterrein

Wapse ligt aan de N855, tussen Diever en Vledder, aan de rand van het Drents-Friese Wold.


Vanaf Assen (A28)
Volg vanaf Assen de A28 tot afslag 29: Dwingeloo. Aan het einde van de afrit links af richting Dwingeloo. Deze weg is de N855, en voert u langs het Nationaal Park Dwingelerveld naar Dwingeloo. Ga bij de rotonde richting Dieverbrug, dit is de tweede ‘uitrit’ van de rotonde. In Dieverbrug steekt u de rotonde over richting Diever. Blijf deze weg volgen door Diever heen, de weg maakt een bocht naar links richting Wapse, rechts van u het VVV kantoor en Informatie Centrum Drents Friese Wold. Blijf de weg volgen richting Wapse.
Ga in Wapse voor de school aan uw rechterhand rechtsaf, dit is de Rollestraat. Neemt u de eerst weg links en u vindt het feestterrein achter het dorpshuis “Oens Huus”. (Op het sportterrein)

Vanaf Steenwijk (A32)
Volg de A32 to afslag 6: Steenwijk. Aan het einde van de afrit linksaf, bij de rotonde driekwart rond (links af dus) richting Vledder, dit is de N855. Bij Frederiksoord maakt de weg een bocht naar rechts, u gaat hier linksaf richting Vledder. Bij de rotonde rechtdoor, in Vledder aangekomen blijft u de weg volgen richting Diever. Na 6 km komt u aan in Wapse. Ga in Wapse na de school aan uw klinkerhand linksaf, dit is de Rollestraat. Neemt u de eerst weg links en u vindt het feestterrein achter het dorpshuis “Oens Huus”. (Op het sportterrein)

Vanaf Zwolle/Meppel (A28/A32)
Vanaf Zwolle volgt u de snelweg richting Leeuwarden, tot afrit 4: Havelte. Aan het einde van de afrit rechtsaf richting Havelte. Dit is de N371. Bij Havelte over de brug rechts aanhouden richting Diever. Blijf deze weg volgen langs de Drentse Hoofdvaart naar Dieverbrug. De rotonde driekwart volgen richting Diever. Blijf deze weg, N855, volgen door Diever heen, de weg maakt een bocht naar links richting Wapse, rechts van u het VVV kantoor en Informatie Centrum Drents Friese Wold. Blijf de weg volgen richting WapseGa in Wapse voor de school aan uw rechterhand rechtsaf, dit is de Rollestraat. Neemt u de eerst weg links en u vindt het feestterrein achter het dorpshuis “Oens Huus”. (Op het sportterrein)