Back 2 the Music!

Het Wapserfeest 2018 staat alweer voor de deur! De feestcommissie heeft ook dit jaar een thema aan het feest verbonden, dit luidt “Back 2 the Music”. Het Wapserfeest wordt gehouden in het 3e weekend van augustus, op 16, 17, 18 en 19 augustus.  Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd om een mooi programma neer te zetten. Natuurlijk zijn er de vaste onderdelen. Zo is op donderdagavond weer de straatversiering te bewonderen waarbij de feestcommissie alle buurtschappen bezoekt en een opdracht geeft. Vrijdagmiddag vindt de gezellige kindermiddag plaats en op zaterdagmiddag is er de zeskamp, waar de buurtschappen tegen elkaar strijden.

De vrijdagavond gaat heel speciaal worden met de Wapser Revue. Kom op tijd want vol is vol en als we gaan beginnen gaat de deur dicht, zodat we in een afgeladen tent kunnen genieten van zang, dans, toneel en cabaret.

Voor de derde keer staat ook dit jaar weer de brunch op het programma, iedereen is welkom om na te praten over de voorgaande dagen en voor de inhoudelijke mens zorgen wij.  Het laatste onderdeel waarin buurtschappen het tegen elkaar opnemen is het spannende spel ‘Tonnetje Rond’, en dit gaat gegarandeerd gespetter opleveren na de brunch.

Dit jaar is er ook weer de rode draad. Buurtschappen kunnen voor de onderdelen waaraan ze meedoen punten verdienen. Alle spellen en de straatversiering tellen mee voor de rode draad. De buurtschap met de hoogste totaalscore wordt kampioen van het Wapserfeest 2018!

Het programma is hiermee nog niet compleet, want natuurlijk hebben we op vrijdag- en zaterdagavond twee topbands die het dak eraf spelen. Op vrijdagavond gaan na de Wapser revue het feest verder met Partyband TOF! Zaterdagavond is het aan de The Euros om hits op het publiek af te vuren. We sluiten het feest zondagmiddag af met Orkest Butterfly.

Ten slotte willen we hierbij alle mensen en bedrijven bedanken die, op welke wijze dan ook, het Wapserfeest ondersteunen. Zonder al deze steun zou een dergelijk feest niet mogelijk zijn.

Wij wensen iedereen weer een super feest!

De feestcommissie

Vind je dit leuk? Deel het dan!